fbpx

Julefrokost ud af huset

!! ALT UDSOLGT RESTEN AF 2021 !!

Skal du holde julefrokost ?
Så skal du lige se vores bud på den perfekte julefrokostbuffet.
Vi har taget de bedste af julensfavoritter og lavet dem endnu bedre.

Hos os får du hjemmelavet karrysalat til dine fantastiske sild fra Christians ø, vi panerer selv de friske rødspættefileter og pisker altid selv mayonnaisen, der er base for den hjemmerørte remoulade og som vi bruger i den klassiske hønsesalat sammen med friske asparges og porto bello svampe, en smule sennep og lidt creme fraiche.

De confiterede andelår simrer i 3-4 timer og ribbenstegen bliver sat over ved svag varme, i lang tid. Den bliver så mør, at den smelter på tungen.
Agurkesalaten til slagterens frikadeller, bliver lavet efter mormors gamle opskrift, så den smager af julefrokost og traditioner.

Vi koger ris ala manden på sødmælk og vanille og laver vi selv kirsebærsaucen. Den får et godt skud portvin og en slat kirsebærvin, så smager den nemlig bedst.

Julefrokosten serveres til og med den 22. december, den 23. laver vi ænder til juleaften, herefter holder vi juleferie i et par dage, og vi bruger dagene imellem jul og nytår på at lave en masse lækker nytårsmad, så her kan vi desværre ikke hjælpe med julefrokost.

Julefrokost ud af huset

Det handler om god mad – ikke så meget andet – bare god mad..

I 2008 startede vi med at lave catering & selskaber ud af huset Conrads café, og har brugt mange år og mange timer på at få fundet frem til den stil og de retter vi har lyst til at servere.
Fra sommeren 2016 er vi sprunget ud i eventyret om maden og har lavet en afdeling der kun laver mad til fester, julefrokost, arrangementer og hvad der ellers måtte være af gode grunde til at spise noget lækkert mad ud af huset.
Vi er sådan en slags “lillesøster” firma til Conrads, No14 Vinbar og Conrads Konditori. 
Vi hænger lidt sammen, både til daglig og især med navnet Conrad, men er ejet selvstændigt af David, der er kokken bag Conrad Catering.

Vi har masser af menuer og buffeter, du kan blandt andet se vores konfirmationsbuffet lige her !

Hvis du vil se mere om hvad vi laver i køkkenet, kan du finde os på Facebook, lige her !