fbpx

Nytårsmenu 2019

HERUNDER KAN DU SE MENUEN OG INSTRUKTIONERNE FRA MENUEN 2019:
NYTÅRSMENUEN 2020 KOMMER TIL EFTERÅRET !

Nytårsmenu 2019
Igen i år laver vi en lækker 4 retters nytårsmenu ud af huset.

!! VI HAR ALT UDSOLGT TIL NYTÅR !!

Menuen skal afhentes i vores køkken den 31/12 mellen 11 & 14.
Du skal blot varme og anrette – Vi laver en video der guider dig igennem din nytårsmad.

Vores lækre 4 retters nytårsmenu

Husk også vores børnemenu til de mindste.

Menuen til børnene i år


SÅDAN GØR DU:

Forret:

Alt maden skal opbevares ved maks. 5 grader frem til anretning/opvarmning.

Vi anbefaler du tager tingene ud af kassen, og danner dig et overblik,

der er klistermærker på alle de forskellige ting, så du ved hvad der er hvad.

TÆND FOR OVNEN PÅ 190 Grader Varmluft

Brødet skal varmes 8-10 minutter.

Forret:

Suppen skal koges op, anrettes i skåle, de håndpillede rejer kommes kolde i der pyntes med krydderurter og suppen dryppes med dildolie. 

HUSK at skylle krydderurterne grundigt i koldt vand lige inden servering.

Mellemret:

Fanø skinken anrettes på en tallerken, du laver 3 prikker med urtedippen. Pynt med ristede mandler og ærteskud. 

HUSK at skylle ærteskud grundigt i koldt vand lige inden servering.

Hovedret:

Kalvemørbraden skal brunes af på en varm pande. 

Det kan du med fordel gøre i god tid, inden du får gæster. 

Når i kommer til hovedretten skal bøfferne steges færdige i ovnen. 

De skal have ca. 10-12 minutter i en forvarmet ovn.

Det samme gælder Kartoffel/græskartærten.

Du skal vende den med bunden opad, så bliver tærtedejen sprød og lækker.

Svampene og blomkålspureen skal varmes i gryder eller mikroovn.

Saucen skal koges op.

Dessert:

Brownien skal tages ud af aluformen og anrettes.
Du kan dyppe formen forsigtigt et kort øjeblik i varmt vand, så kan du lettere vende moussen/brownien ud af formen.

Der skal drysses med chokoladesne. 

Panna Cotta er klar til servering.

VELBEKOMME & RIGTIG GODT NYTÅR

Hilsen fra os hos Conrad Catering

BØRNENYTÅRSMENU   –   VEJLEDNING

Brødet skal lunes 8-10 minutter.

Frikadelle og kyllingespyd skal varmes 10-15 minutter.

Anrettes sammen med grønsagsstænger.

Bøffen til burgeren er forstegt, så den skal bare varmes, 

det tager ca. 8-10 minutter. 

Kartoflerne skal varmes 10-15 minutter i ovnen.

Burgerbollen skal bare lunes.

Isen er klar til servering. Isen er fyldt med jordbær, skumfiduser og mælkechokolade.

Vi anbefaler at i tager isen ud af fryseren 10-15 min. før servering.
VELBEKOMME

www.nytår.com

Vi anbefaler at du bestiller i god tid, da vi laver et begrænset antal kuverter af vores lækre nytårsmad.
Maden skal afhentes i vores køkken på Blegbanken 3-5 St. 7100 Vejle.
VI GÅR OPMÆRKSOM PÅ AT VI IKKE LIGGER SAMMEN MED CONRADS & NO14 VINBAR.

Når du bestiller skal du vælge et interval hvor du gerne vil hente maden.
For at få det til at glide let med de mange afhentninger vil vi gerne have du kommer ret præcist, da maden er pakket, så vi kan udlevere det til rette tid.

Nytårsmenu 2019 – Conrad Catering – 4 retter 350.-