fbpx

NYTÅRSMENU VEJLE


Nytårsmenu Vejle
Igen i år laver vi en lækker 4 retters nytårsmenu ud af huset.

Nytårsmaden skal afhentes i vores køkken den 31/12 mellen 11 & 14.
Du skal blot varme og anrette – Vi laver en video der guider dig igennem din nytårsmad.

Mad til nytår
Nytårsmenu 2021
Nytår Vejle

Vi anbefaler at du bestiller i god tid, da vi laver et begrænset antal kuverter af vores lækre nytårsmad.
Maden skal afhentes i vores køkken på Blegbanken 3-5 St. 7100 Vejle.

Grundet travlhed med nytårsmenuerne, har vi desværre ikke mulighed for at tilpasse for allergier, vegetarmenuer og lign.

>> KLIK HER FOR AT BESTILLE <<

Husk også vores nytårsmad til de mindste.

Menuen til børnene i år
Nytårsmad & Nytårsmenu 2021 til børn

Når du bestiller skal du vælge et interval hvor du gerne vil hente maden.
For at få det til at glide let & Coronasikkert, med de mange afhentninger vil vi gerne have du kommer ret præcist,
da maden er pakket, så vi kan udlevere det til rette tid.

VEJLEDNING TIL DIN NYTÅRSMENU:
(Vejledningen viser hvordan du skulle gøre i 2020, der kommer en ny video for 2021 i løbet af december)


SÅDAN GØR DU:

Alt maden skal opbevares ved maks. 5 grader frem til anretning/opvarmning.

Vi anbefaler du tager tingene ud af kassen, og danner dig et overblik,
der er klistermærker på alle de forskellige ting, så du ved hvad der er hvad.

TÆND FOR OVNEN PÅ 190 Grader Varmluft

Brødet skal varmes 8-10 minutter.

Forret til Nytårsmad:

Skaldyrscreme skal koges op, anrettes i skåle, det rimmede laks & de håndpillede rejer kommes kolde i & der pyntes med krydderurter. 

HUSK at skylle krydderurterne grundigt i koldt vand lige inden servering.

Mellemret til Nytårsmad:

Riletten af and & gris med gin er klar til servering.
Du skal bare pynte med urterne.

HUSK at skylle urterne grundigt i koldt vand lige inden servering.
Glasset fra mellemretten og desserten, kan du beholde.

Hovedret til nytårsmenuerne:

Oksemørbraden skal brunes af på en varm pande. 

Det kan du med fordel gøre i god tid, inden du får gæster. 

Når i kommer til hovedretten skal bøfferne steges færdige i ovnen. 

Hvis du har brunet bøfferne af tidligere på dagen og afkølet dem, skal have ca. 12-16 minutter i en forvarmet ovn.
Hvis du bruner bøfferne af om aftenen og steger dem færdig med det samme skal de have 8-12 minutter.

Der er ikke 2 ovne der varmer helt ens, så alle tidsangivelser er ca. tal.
Prøv dig frem.

Tilbehøret skal have 15-20 minutter, alubakken det står i er klar til at komme i ovnen.

Saucen skal koges op.

Du kan anrette det som i videoen eller efter fri fantasi.

Dessert:

Tærten og glasset med mousse skal anrettes på en tallerken, drysses med krystalliseret chokolade, så er det klar til servering.

BØRNE NYTÅRSMENU   –   VEJLEDNING

Brødet skal lunes 8-10 minutter.

Frikadelle og kyllingespyd skal varmes 10-15 minutter.

Anrettes sammen med grønsagsstænger.

Bøffen til burgeren er forstegt, så den skal bare varmes, 

det tager ca. 8-10 minutter. 

Kartoflerne skal varmes 10-15 minutter i ovnen.

Burgerbollen skal bare lunes.

Isen er klar til servering. Isen er fyldt med jordbær, skumfiduser og mælkechokolade.

Vi anbefaler at i tager isen ud af fryseren 10-15 min. før servering.
VELBEKOMME

Videoen er en kort gennemgang af vores Nytårsmenu 2020!
Du finder en mere udførlig vejledning lige under videoen:

VELBEKOMME & RIGTIG GODT NYTÅR

Hilsen fra os hos Conrad Catering

Nytårsmenu 2021 – Conrad Catering – 4 retter 350.-

Du kan også følge os på Facebook